На Одещині прикордонники затримали контрабандиста та вантаж тютюнових виробів

НАЗАД
15 сiчня 2016 11:18

Прикордонники відділу «Гулянка» Котовського загону спільно із співробітниками Національної поліції в Одеській області затримали громадянина України, який підозрюється у незаконному пере

Прикордонники відділу «Гулянка» Котовського загону спільно із співробітниками Національної поліції в Одеській області затримали громадянина України, який підозрюється у незаконному переміщенні через кордон підакцизних товарів.

Так, учора у ході моніторингу державного кордону, прикордонники виявили сліди автомобілів, що під’їжджали до кордону з обох сторін та сліди людей, які вели в бік районного центру Красні Окни.

З метою виявлення та затримання осіб, які причетні до даного правопорушення, було організовано спільне патрулювання співробітниками правоохоронних органів. У результаті якого, поблизу н.п. Красні Окни  на автотрасі затримали автомобіль «Мерседес», який належить громадянину України. Під час перевірки в салоні автівки прикордонники виявили понад 2 тисячі  пачок сигарет іноземного виробництва «Астра» без акцизних марок. Також було встановлено, що дана особа і раніше потрапляла в поле зору правоохоронних органів щодо незаконного переміщення підакцизних товарів на ділянці даного відділу. Сам водій перебував в стані алкогольного сп’яніння. Крім того під час зовнішнього огляду авто було зафіксовано, що відбиток його протекторів схожий з виявленим біля державного кордону.

Наразі для подальшої перевірки правопорушника передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси