На Одещині прикордонники затримали 4 осіб, які втікали автомобілем з 1,5 тоннами металобрухту

НАЗАД
20 лютого 2016 12:54

Учора прикордонним нарядом Ізмаїльського загону неподалік від державного кордону був помічений автомобіль «JAC», водій якого, побачивши прикордонників, розвернувся та почав стрімко втік

Учора прикордонним нарядом Ізмаїльського загону неподалік від державного кордону був помічений автомобіль «JAC», водій якого, побачивши прикордонників, розвернувся та почав стрімко втікати у зворотному напрямку, в бік м. Рені. Однак далеко втікачам від’їхати не вдалося - прикордонний патруль автомобіль наздогнав та затримав.

Під час здійснення огляду у вантажному транспортному засобі було виявлено приблизно 1,5 тонни металобрухту. Окрім того транспортним засобом їхало 4 осіб, один з яких був у кузові. У двох «пасажирів» автомобіля не було документів, що посвідчують особу. Будь-яких документів на вантаж вони також не надали.

Порушники притягнуті до адмінвідповідальності. По даному факту прикордонники повідомили Ренійське відділення поліції в Одеський області. Вантаж з металобрухтом та автомобіль вилучено з метою проведення подальших слідчих дій. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси