На Одещині прикордонники та нацгвардійці затримали два мікроавтобуси з металом та сигаретами

НАЗАД
20 березня 2015 11:13

Учора ввечері на контрольному посту, який знаходиться неподалік селища Кучурган, прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з військовослужбовця

Учора ввечері на контрольному посту, який знаходиться неподалік селища Кучурган, прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії зупинили мікроавтобус «Мерседес» під керуванням громадянина України.

Водій стверджував, що прямує з селища Лиманське до Одеси. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили в ньому близько 4 тонн брухту кольорових металів (мідь, алюміній та свинець). Документів на вантаж у водія не було.  В рамках взаємодії з правоохоронними органами, авто та водія прикордонники передали представникам МВС.

Крім того, майже опівночі спільним міжвідомчим нарядом на контрольному  посту «Роздільна» був зупинений ще один мікроавтобус «Мерседес». Під час спілкування з охоронцями кордону водій  доволі нервував, тому було прийнято рішення провести  поглиблений  огляд автомобіля.

У результаті огляду спільна оглядова група виявила під сидіннями та обшивкою транспортного засобу 3200 пачок сигарет марки «Фест» білоруського виробництва на суму 64 тисячі гривень.  Правопорушника та автомобіль передано представникам фіскальної служби.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси