На Одещині прикордонники та митники вилучили 8 тонн алкогольних виробів

НАЗАД
15 квiтня 2016 17:15

Сьогодні прикордонники оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління спільно з представниками Державної фіскальної служби України виявили та припинили діяльність чергового підпільного

Сьогодні прикордонники оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління спільно з представниками Державної фіскальної служби України виявили та припинили діяльність чергового підпільного цеху з масового виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв іноземних торгівельних марок.

Під час здійснення заходів  спільною міжвідомчою групою на території Одеської та Миколаївської областей  були встановлені місця виготовлення та зберігання незаконно виготовленої фальсифікованої алкогольної продукції.

За встановленими адресатами правоохоронці провели обшуки та відповідні слідчі дії. В результаті, з незаконного обігу вилучено фальсифіковані лікеро-горілчані вироби торгівельних марок «GRAY GOOSE», «FINLYANDIA», «COURVOISIER», «ABSOLUT», «JELZIN».  Також у правопорушників вилучено спирт, обладнання, яке забезпечувало масове виготовлення лікеро-горілчаних виробів, та автотранспорт.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 8 тонн алкогольних виробів на суму у понад 1,5 млн. гривень. Загальна сума вилученого склала понад 2,2 млн. гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси