На Одещині прикордонники спільно з ДСНС та місцевим рятувальником врятували рибалку

НАЗАД
01 серпня 2015 13:41

Сьогодні, рибалку  якого відносило в море, врятували прикордонники Одеського загону спільно із співробітниками ДСНС та рятувальником місцевого пл

Сьогодні, рибалку  якого відносило в море, врятували прикордонники Одеського загону спільно із співробітниками ДСНС та рятувальником місцевого пляжу.

Повідомлення про те, що в районі Южненського міського пляжу, чоловіка на надувному човні відносить в море, прикордонники отримали від співробітників ДСНС. Відразу на місце пригоди вийшов скутер державної служби України з надзвичайних ситуацій, але через сильний вітер та зустрічні хвилі, їм не вдавалося знайти потерпілого самостійно. Вже за декілька хвилин було налагоджено зв’язок з рятувальником місцевого пляжу та прикордонниками відділу прикордонної служби «Сичавка», які за допомогою сучасних технічних засобів шукали чоловіка серед вируючих хвиль. Завдяки спільним злагодженим діям та вчасно отриманої інформації, під чітким супроводом прикордонників, на відстані 1 милі від берегу вдалося знайти «горе-рибалку».

Як з’ясувалося, 68-річний чоловік вийшов у море порибалити, а повернутися вже не мав змоги так, як в наслідок особистої необережності зламав весло. Плавзасіб сильними поривами вітру стрімко відносило від берега у відкрите море. Злякавшись, чоловік почав телефонувати у службу спасіння і просити про допомогу. Врятованого пенсіонера разом з човном було відбуксовано місцевим рятувальником Андрієм на берег, де на нього чекали медичні працівники. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси