На Одещині прикордонники готуються до можливого паводку на Дунаї

НАЗАД
09 вересня 2013 14:21

Державна прикордонна служба України підвищує рівень готовності своїх підрозділів у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час паводків. Особливо це стосується збільшення рівня води в річці Дунай. &n

Державна прикордонна служба України підвищує рівень готовності своїх підрозділів у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час паводків. Особливо це стосується збільшення рівня води в річці Дунай. Наразі вже проведено весь комплекс необхідних заходів. Для цього в Південному регіональному управлінні та органах охорони державного кордону створено ситуативні групи. Вони здійснюють моніторинг природної небезпеки та реагують на загрози гідрометеорологічного характеру внаслідок паводків. Також налагоджено взаємодію та обмін інформацією про загрозу або виникнення підтоплення з підрозділами ДСНС України та місцевими органами влади. Проведено розрахунок персоналу, а також автомобільної техніки та технічних і спеціальних засобів, які, у разі необхідності, залучатимуться до ситуацій природного характеру.

І хоча за оцінками експертів ситуація на річці Дунай не несе великої загрози, прикордонники готуються ретельно. В разі необхідності підрозділи Одеського, Ізмаїльського, Білгород-Дністровського, Могилів-Подільського та Котовського прикордонних загонів будуть невідкладно надавати допомогу по ліквідації повені.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси