На Одещині правоохоронці затримали 145 ящиків контрабандного тютюну

НАЗАД
15 листопада 2013 07:55

Співробітники Держприкордонслужби України спільно з представниками УДСБЕЗ ГУМВС України на автомагістралі «Київ-Одеса» затримали мікроавтобус «Мерседес Спринтер» з в

Співробітники Держприкордонслужби України спільно з представниками УДСБЕЗ ГУМВС України на автомагістралі «Київ-Одеса» затримали мікроавтобус «Мерседес Спринтер» з великою партією контрабандного тютюну.

Виявити контрабандний товар вдалося в рамках проведення заходів по викриттю каналів незаконного переміщення контрабандних сигарет  із  Молдови до України. В ході спільного огляду зупиненого для перевірки мікроавтобуса правоохоронці виявили в ньому 145 картонних ящиків. В них було близько 70 тисяч пачок сигарет російського та білоруського виробництва. Жодних документів на товар водій, громадянин України, не мав. Тому транспортний засіб разом із контрабандним вантажем вилучили співробітники  МВС в Одеській області. Наразі правоохоронці проводять подальші слідчі дії щодо встановлення обставин даного правопорушення.

Загалом з початку року прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками інших взаємодіючих органів затримали понад 300 тисяч пачок контрабандних сигарет на суму понад 2 мільйони гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси