На Одещині порушник втікав від прикордонників на автомобілі з сигаретами

НАЗАД
24 березня 2014 14:32

Сьогодні вночі на ділянці відділу «Гулянка» прикордонники Котовського загону в складі спільної міжвідомчої групи співробітників правоохоронних органів затримали 34-річного громадянина У

Сьогодні вночі на ділянці відділу «Гулянка» прикордонники Котовського загону в складі спільної міжвідомчої групи співробітників правоохоронних органів затримали 34-річного громадянина України на автомобілі «Тойота Прадо». Чоловік намагався перемістити в Україну тютюнові вироби.

Порушника виявили за допомогою приладу нічного бачення під час перевантаження сигарет з Молдови в Україну. Помітивши прикордонний наряд, правопорушник сів в автомобіль та намагався втекти від правоохоронців, при цьому створив загрозу життю прикордонникам. Для зупинки автомобіля застосували засіб примусової зупинки «Кактус», яким було пошкоджено колеса автівки. Проте водій продовжував втікати, але невдовзі його наздогнали. У ході затримання порушник почав чинити фізичний опір, внаслідок чого прикордонниками довелось застосувати спецзасоби.

Під час огляду місцевості та автомобіля було виявлено близько 20 ящиків сигарет іноземного виробництва. На даний час під процесуальним керівництвом підрозділів прокуратури Одеської області встановлюються всі обставини правопорушення. Слід зазначити, що вказаний громадянин в минулому неодноразово затримувався під час незаконного переміщення підакцизних товарів в межах Красноокнянського району.

Також нагадаємо, що минулого тижня на ділянці цього ж відділу прикордонники затримали автомобіль «Мітсубісі». Правопорушників виявили під час спроби перевантаження сигарет через українсько-молдовську ділянку кордону. Водій автівки намагався втекти та пошкодив колеса через засіб примусової зупинки транспортних засобів. У салоні автомобіля знаходилися ящики, скоріш за все з тютюновими випробами іноземного виробництва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси