На Одещині порушник намагався втекти від прикордонників на автомобілі, завантаженому сигаретами

НАЗАД
19 березня 2014 11:41

Сьогодні вночі прикордонники Котовського загону на ділянці відділу «Гулянка», що в Одеській області, затримали автомобіль «Мітсубісі».

Сьогодні вночі прикордонники Котовського загону на ділянці відділу «Гулянка», що в Одеській області, затримали автомобіль «Мітсубісі».

Прикордонники виявили правопорушників під час спроби перевантаження сигарет через українсько-молдовську ділянку кордону. Помітивши правоохоронців, невідомі, які переносили вантаж, втекли на територію Молдови.  Водій автомобіля, що знаходився на території України,   на підвищеній швидкості виїхав в тил нашої держави. Законні вимоги прикордонників зупинитися він проігнорував. Тоді прикордонники застосували засіб примусової зупинки «Кактус». Але й після пробиття коліс чоловік не зупинив автомобіль та продовжував втікати. Врешті,  помітивши, що прикордонники його наздоганяють, втікач покинув авто посеред поля та зник. У салоні автомобіля виявили ящики, скоріш за все з тютюновими випробами іноземного виробництва.

Про дане правопорушення поінформовано співробітників МВС та податкової. В даний час особу водія встановлено та тривають заходи з пошуку інших осіб причетних до даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси