На Одещині інформація оперативних співробітників Держприкордонслужби вивела правоохоронців на 9 тонн спирту

НАЗАД
09 лютого 2016 13:07

Сьогодні на Одещині в результаті проведення спільної операції прикордонники Котовського загону у взаємодії з співробітниками УСБУ, Національної п

Сьогодні на Одещині в результаті проведення спільної операції прикордонники Котовського загону у взаємодії з співробітниками УСБУ, Національної поліції та Державної фіскальної служби викрили ферму, де зберігалися  тонни спирту.

Інформацію про протиправні оборудки з алкогольною рідиною отримали оперативні співробітники Держприкордонслужби, після чого було поінформовано взаємодіючі структури та створено міжвідомчу групу.

У ході реалізації здобутої інформації в населеному пункті Росіянівка Фрунзівського району правоохоронці затримали автомобіль «ЗІЛ» української реєстрації. У вантажівці, якою керував громадянин України, знаходилося 3 тонни спирту.

Подальші пошукові дії привели правоохоронців на ферму, де було виявлено 29 бочок, в кожній з яких знаходилося по 220 літрів спирту.

Крім того, на фермі прикордонники помітили мікроавтобус  «Мерседес-Віто», який на великій швидкості, не реагуючи на вимоги зупинитися, намагався втекти від правоохоронців. Лише після трьох попереджувальних пострілів автівка все ж зупинилася. В ній знаходилися двоє чоловіків, які можливо причетні до протиправної діяльності. Обом порушникам, за відсутність при собі будь-яких документів, що посвідчують особу  доведеться нести адміністративну відповідальність, а водію мікроавтобуса ще й за невиконання вимог правоохоронців.

В даний час триває перевірка та проводяться заходи по встановленню обставин протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси