На Одещині правоохоронці спільно з активістами громадської організації виявили чергову партію спирту

НАЗАД
14 березня 2016 13:20

На ділянці Південного регіонального управління Держприкордонслужби триває системна та копітка робота з протидії контрабандним проявам та незаконному переміщенню підакцизних товарів через кордон.

На ділянці Південного регіонального управління Держприкордонслужби триває системна та копітка робота з протидії контрабандним проявам та незаконному переміщенню підакцизних товарів через кордон.

Учора, в результаті спільних дій прикордонників Білгород-Дністровського загону, співробітників Біляївського відділу поліції та активістів громадського об’єднання «Лівий берег», в населеному пункті Великий Дальник було зупинено мікроавтобус «Опель» під керуванням громадянина України. Під час огляду транспортного засобу виявлено 5 бочок ємністю 240 літрів кожна, попередньо зі спиртом.

В ході проведення подальших заходів було встановлено місце завантаження вказаного автомобіля контрафактним товаром – особисте помешкання жителя с. Павлівка Роздільнянського району. Крім того в помешканні правоохоронці виявили ще 160 літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту.

Наразі товар вилучено разом з авто, їх сума оцінки склала близько 300 тисяч гривень. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення усіх обставин правопорушення.

Варто зауважити, що це вже не перший випадок результативної співпраці правоохоронних органів та громадських об’єднань. Тиждень тому, в рамках тісної взаємодії співробітників прикордонного відомства з іншими правоохоронними органами та представниками громадських організацій, вдалося викрити великі партії контрабандних сигарет та спирту на ділянці Котовського прикордонного загону. Сума вилученого товару склала майже 1 мільйон гривень.

А в результаті співпраці прикордонників Білгород-Дністровського загону та активістів громадського обєднання «Автомайдан» нещодавно у с.Мирне Біляївського району було вилучено понад 600 тисяч пачок тютюнових виробів іноземного виробництва.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси