На Одещині визначили кращих дільничних інспекторів прикордонної служби

НАЗАД
19 серпня 2016 14:12

Інститут дільничних інспекторів прикордонної служби з початку свого створення в Державній прикордонній службі України займає чільне місце в загальній системі охорони державного кордону.

Інститут дільничних інспекторів прикордонної служби з початку свого створення в Державній прикордонній службі України займає чільне місце в загальній системі охорони державного кордону.Саме дільничні інспектори є надійною з’єднувальною ланкою з жителями прикордоння.

У Держприкордонслужбі створено відомчу програму, яка передбачає різноманітні заходи для забезпечення більш ефективної роботи цієї ланки персоналу. Для визначення реального рівня фахової підготовки інспекторів, вироблення рекомендацій щодо його покращення щорічно в Державній прикордонній службі вже стало традиційним проведення змагань на першість дільничних інспекторів. Для визначення кращих, які ввійдуть до збірної команди, що буде представляти Південне регіональне управління на загально-відомчих змаганнях, в період з 16 по 18 серпня на базі управління Білгород-Дністровського прикордонного загону проведено другий етап даного заходу.

У змаганнях взяли участь 25 дільничних інспекторів – з Могилів-Подільського, Котовського, Білгород-Дністровського, Ізмаїльського та Одеського прикордонних загонів.

Відповідно до програми, змагання було розділено на дві частини: індивідуальна першість та естафета.

Індивідуальна першість визначила дільничного інспектора, який має кращі теоретичні знання положень та організації службової діяльності кожного ДІПС, а також має кращі практичні навички щодо застосування повноважень під час виконання завдань.

Естафета показала уміння інспекторів діяти в екстремальних умовах та їхню здатність якісно виконувати свої обов’язки щодо виявлення та припинення правопорушень.

Кращою в естафеті була команда Білгород-Дністровського прикордонного загону.

За підсумками ж усіх змагань у командній першості місця розподілились наступним чином: перше місце виборов персонал Одеського прикордонного загону, другими стали прикордонники Могилів-Подільського загону, третє місце здобула команда Білгород-Дністровського прикордонного загону.

В особистій першості переможцем став дільничний інспектор прикордонної служби (ДІПС) Одеського прикордонного загону старший прапорщик Сергій Гавриленко. Друге місце здобув ДІПС Ізмаїльського загону прапорщик Валерій Бальжик. Почесне третє місце виборов ДІПС Могилів – Подільського загону прапорщик Олександр Гавришко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси