На Одещині прикордонники України та Молдови провели обстеження кордону за допомогою водолазів та георадарів

НАЗАД
23 листопада 2016 10:40

Прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з фахівцями відділу спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони в черговий раз провели заходи з обстеження прикордонних водойм та сухопутних ділянок кордону на ділянці українсько-молдовськ

Прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з фахівцями відділу спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони в черговий раз провели заходи з обстеження прикордонних водойм та сухопутних ділянок кордону на ділянці українсько-молдовського кордону.

Цього разу, крім водолазів, на посиленні перебувала георадарна група від Могилів-Подільського загону. За допомогою георадара здійснювалось зондування суходолу, безпосередньо вздовж державного кордону, на ділянках Роздільнянського та Біляївського прикордонних районів,    на предмет можливої наявності трубопроводів або інших підземних комунікацій, що можуть використовувати порушники на кордоні.

За допомогою ж водолазного спорядження здійснено обстеження вздовж лінії державного кордону дна Кучурганського лиману.

Також спільно з представниками Прикордонної поліції Республіки Молдова, у рамках спільного патрулювання державного кордону, обстежувались прикордонні ділянки річки Дністер.

В ході обстеження водойм та суходолу будь-яких пристосувань, які вказували б на підготовку або здійснення протиправної діяльності на даній ділянці державного кордону, не виявлено.

Задля запобігання порушенням прикордонного законодавства такі заходи будуть проводитись регулярно. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси