На Одещині правоохоронці затримали місцевого мешканця, який вирощував наркотичні рослини

НАЗАД
23 вересня 2019 14:49

В результаті обшуку у будинку виявили близько 200 грамів марихуани та пристрій для її вживання, а в теплиці – 11 кущів конопель.

Оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками Національної поліції під процесуальним керівництвом Біляївської місцевої прокуратури провели санкціоновані обшуки приватного домоволодіння в одному з населених пунктів Біляївського району Одеської області.

В результаті обшуку у будинку виявили близько 200 грамів марихуани та пристрій для її вживання, а в теплиці – 11 кущів конопель. 54-річний мешканець будинку пояснив, що вирощував наркотичне зілля для власного вживання.

Виявлене зілля вилучено представниками Національної поліції України. За даним фактом відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси