(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці затримали громадянина, який намагався перемістити через кордон амфетамін

НАЗАД
10 червня 2017 11:45

В автомобілі «Ніссан», яким даний громадянин прибув для виїзду з України, міжвідомчою групою виявлено шприц з рідиною світло-коричневого кольору та 2 поліетиленових пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. Попередній аналіз показав, що обидві р

Реалізуючи оперативну інформацію військовослужбовці оперативно-розшукових підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з прикордонниками Подільського загону та представниками ГВ БКОЗ УСБУ в Одеській області виявили у місцевому пункті пропуску «Гребеники» громадянина, який намагався перемістити з України до Молдови наркотичні речовини. 

В автомобілі «Ніссан», яким даний громадянин прибув для виїзду з України, міжвідомчою групою виявлено шприц з рідиною світло-коричневого кольору та 2 поліетиленових пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. Попередній аналіз показав, що обидві речовини є амфетаміном. Виявлені предмети громадянин приховував у рукавиці, під сидінням водія.

Правопорушником виявився громадянин України, який перебуває на консульському обліку в Республіці Молдова та постійно мешкає в м. Тираспіль.

 За вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 305 ККУ («Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, або прекурсорів»).

В ході подальшого розслідування та перевірки прикордонники Південного регіонального управління спільно з представниками СБУ та  Національної поліції України провели обшуки в місцях ймовірного виготовлення наркотичних речовин. В результаті, на одній з адрес у Великомихайлівському районі було виявлено рукавицю, ідентичну до виявленої в автомобілі затриманого та пакет з маковою соломкою, загальною вагою близько 600 грамів.

Разом з тим, правоохоронці виявили на місці інгредієнти та засоби для виготовлення наркотичної речовини «вінт»: червоний фосфор, ємність з ацетоном, ложку із залишками порошку білого кольору та саморобний фільтр з медичного шприца.

Тривають заходи документування та обставин даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси