На Одещині правоохоронці вилучили наркотичні засоби та зброю

НАЗАД
09 червня 2017 16:42

Учора в рамках проведення спеціальної прикордонної операції «Кордон – 2017», прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону, спільно зі співробітниками Біляївського відділу Нацполіції та Іллічівської місцевої прокуратури здійснили санкціонован

Учора в рамках проведення спеціальної прикордонної операції «Кордон – 2017», прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону, спільно зі співробітниками Біляївського відділу Нацполіції та Іллічівської місцевої прокуратури здійснили санкціонований обшук в домоволодінні 49-річного жителя м. Біляївки.

До реалізації оперативної інформації були залучені  прикордонники-кінологи з собаками, які навчені виявляти наркотичну речовину, зброю та вибухівку.

За результатами обшуку, правоохоронці виявили та вилучили 4,5 кг речовини рослинного походження, ймовірно канабіс, понад 30 кущів рослин, схожих на коноплі, насіння маку загальною вагою 2 кілограми, засоби та прекурсори для виготовлення наркотичних речовин (розчинник, аміачний спирт, шприці, скляні колби, тощо). Зі слів власника будинку рослини призначені були для його особистого вживання.

Також у громадянина вилучено 2 пневматичні рушниці з ознаками переобладнання, 2 пістолети «Наган» та «Зоракі», теж з ознаками переробки і 28 бойових патронів.

За даним фактом правоохоронцями розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч.2 ст. 309 (незаконне виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів) та ч.1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ККУ.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси