На Одещині правоохоронці ліквідували канал нелегальної міграції

НАЗАД
07 вересня 2018 12:03

У Держприкордонслужбі тривають заходи, в рамках яких ведеться послідовна та системна робота направлена на припинення протиправної діяльності на державному кордоні та запобігання корупції в прикордонному відомстві.

Так, в рамках кримінального провадження, Управлінням внутрішньої та власної безпеки «Південь» спільно з Оперативно-розшуковим управлінням Південного регіонального управління Держприкордонслужби та ГУ БКОЗ УСБУ в Одеській області, під процесуальним керівництво прокуратури ліквідовано канал нелегальної міграції на державному кордоні України з невизнаною Придністровською молдовською республікою, організованого місцевими мешканцями при сприянні окремих військовослужбовців-прикордонників.

Учора на ділянці Білгород-Дністровського прикордонного загону затримано громадянина України та військовослужбовця Білгород-Дністровського прикордонного загону, які сприяли громадянці невизнаної Придністровської Молдовської Республіки перетнути державний кордон поза пунктом пропуску. Фігурантам кримінальних проваджень оголошено підозри у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст. 332 КК України, тривають подальші слідчі дії щодо документування зазначеної протиправної діяльності.

Крім того, як вже повідомлялось, днем раніше на ділянці Подільського прикордонного загону також було затримано громадянина України та військовослужбовця Подільського прикордонного загону, які сприяли громадянину України, якому заборонено виїзд за кордон, перетнути державний кордон поза пунктом пропуску.

На сьогоднішній день в прикордонному відомстві чітко витримується принципова позиція в боротьбі з корупцією серед персоналу відомства. Боротьба з корупцією була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси