На Одещині Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков побував у прикордонників та вручив охоронцям рубежів ключі від квартир

НАЗАД
10 червня 2017 17:19

Сьогодні, у рамках робочого візиту на Одещину, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков побував у Ізмаїльському прикордонному загоні та Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони Південного регіонального управління Держприкордонсл

Сьогодні,  у рамках робочого візиту на Одещину, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков побував у Ізмаїльському прикордонному загоні та Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Спільно з начальником Південного регіонального управління Держприкордонслужби генерал-лейтенантом Сергієм Косіком та начальником Ізмаїльського прикордонного загону полковником Володимиром Зубом Арсен Аваков передусім завітав до відділу прикордонної служби «Болград». Тут  охоронці кордону презентували сучасні зразки озброєння і техніки, інформаційно-комунікаційний комплекс та інтегровану систему охорони державного кордону.

Згодом в Ізмаїлі міністр МВС в урочистій обстановці вручив прикордонникам ключі від 9 службових квартир у новому будинку, який було переобладнано з колишнього казарменого приміщення. А наймолодші новосели- діти, отримали ще й подарунки.

Глава МВС підкреслив, що належне забезпечення прикордонників, зокрема й житлом, є вкладом у надійність охорони кордону й безпеку в державі. «Ми сьогодні додаємо цьому місту, цьому району безпеки. Тому що безпека не буває надлишковою. Безпека дає ріст економіки, ріст якості життя. А тим офіцерам, які забезпечують якість життя, держава приділяє особливу увагу», – сказав Арсен Аваков.

«Отримання квартири справжнє заслужене свято для родини військовослужбовців, які з честю виконували свій обов’язок», – зазначив начальник Південного регіонального управління ДПС Сергій Косік. Він висловив вдячність керівництву Міністерства внутрішніх справ і Державної прикордонної служби, за ініціативи і підтримки яких реалізовується відомча програма забезпечення прикордонників житлом.

По завершенню урочистих заходів Арсен Аваков побував в управлінні Ізмаїльського прикордонного загону, де вшанував воїнів-прикордонників, які загинули під час виконання службового обов’язку.

Згодом, ознайомившись з роботою центру управління службою прикордонного загону, очільник МВС побував й у Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні морської охорони, де моряки-прикордонники продемонстрували умови служби та побуту.

Наприкінці робочого візиту делегація завітала на Дунай, де зелені кашкети показали одне із місць тривалого несення служби на плавучій основі та розповіли про специфіку його функціонування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси