На найвищій точці

НАЗАД
13 липня 2024 13:15

Військовослужбовці 3 Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса та 31 Чернівецького загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича вшанували пам’ять прикордонників

Військовослужбовці 3 Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса та 31 Чернівецького прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича вшанували пам’ять прикордонників 3 прикордонного загону, які загинули під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Зробили вони це шляхом сходження на найвищу точку України – гору Говерла.

Ідейним натхненником цього заходу стала сестра загиблого офіцера-прикордонника підполковника Сергія Лакея Ірина. У сходженні взяли участь і родичі загиблих бійців. Вони одягнули футболки з портретами прикордонників.

Багато хто з учасників походу здійснював сходження на гору вперше в житті, тому було важко, але підтримка один одного та допомога на складних ділянках дозволили усій групі успішно подолати маршрут та разом взяти висоту 2061 метр.

На вершині гори учасники акції встановили прапори України та Державної прикордонної служби, а також прапор з іменами загиблих прикордонників 3 прикордонного загону.

Пам’ятаємо кожного!

Герої не вмирають!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси