На Луганщині затримали сигналізаційні прилади та жіночий одяг

НАЗАД
14 лютого 2014 10:26

В пункті пропуску «Довжанський» прикордонники Луганського   загону виявили сигналізаційні прилади. Іншого порушника з товарами народного споживання затримали на ділянц

Учора в пункті пропуску «Довжанський» прикордонники Луганського   загону виявили сигналізаційні прилади.

Попередню інформацію про можливе переміщення через кордон заборонених предметів прикордонники отримали завчасно. Тому рейсовий автобус марки «Богдан», який  прибув на виїзд з України під керуванням нашого співвітчизника, правоохоронці вивели для додаткового огляду. Під час перевірки транспортного засобу прикордонно-митна оглядова група знайшла в багажному відділені та під сидінням водія 8 GSM сигналізацій  «Photoekspress» з фотокамерою. При опитувані водій 36-річний громадянин Росії зізнався, що товар належить йому.

Іншого порушника з товарами народного споживання затримали на ділянці відділу «Краснодон». Чоловіка зупинили за декілька метрів від кордону між українським селом Верхня Герасимівка та російським Піщановка. Він йшов до Росії в обхід пункту пропуску. При цьому 40-річний українець прихопив з собою 2 сумки з жіночими штанами.

Товари передано працівникам Міністерства доходів та зборів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси