На Луганщині затримали підозрюваного у скоєнні крадіжки та виявили 110 тисяч доларів США

НАЗАД
09 вересня 2013 14:02

Українця, який підозрюється за крадіжку та іноземну валюту в розмірі 110 тисяч доларів США виявили в пункті пропуску «Довжанський». Про підозрюваного прикордонників завчасно проінформув

Українця, який підозрюється за крадіжку та іноземну валюту в розмірі 110 тисяч доларів США виявили в пункті пропуску «Довжанський»  прикордонники Луганського загону спільно з працівниками митниці. Про підозрюваного та можливе переміщення через державний кордон грошових коштів, які були викрадені в Одеській області прикордонників завчасно проінформували співробітники МВС.

Чоловіка працівники пункту пропуску затримали коли він прямував в Росію автомобілем «Мазда» та проінформували співробітників МВС у Луганській області.

Згодом був зупинений автомобіль «Део», який також залишав межі України. Керувала автівкою громадянка Росії. Під час поглибленого огляду були виявлені 110 тисяч доларів США, які жінка заховала в салоні транспортного засобу під чохлами передніх сидінь. У ході встановлення обставин виявилось, що громадянка являється дружиною затриманого.  Знайдені кошти та затриманих передали міліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси