На Луганщині затримали двох грузинів, а на Чернігівщині - молдованина

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:39

Учора ввечері  на ділянці відділу прикордонної служби «Біловодськ» Луганського загону правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Волга». &l

Учора ввечері  на ділянці відділу прикордонної служби «Біловодськ» Луганського загону правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Волга».

Таксист, громадянин України, віз двох громадян Грузії. Як з'ясувалося, у паспортних  документах грузинів були відсутні будь-які відмітки про законне перетинання держрубежу. Грузини пояснили, що раніше працювали на території Росії, а в Україну потрапили, щоб швидше дістатися Грузії через аеропорт міста Донецьк. Усіх трьох громадян затримали для складання протоколів про адміністративне правопорушення. Розгляд справ відбудеться сьогодні в одному з районних судів Луганської області.

Ще одного порушника за 250 метрів від кордону затримали на Чернігівщині. Чоловіка, який хотів покинути територію України, виявили після спрацювання сигналізаційного пристрою. Згодом стало відомо, що порушник, громадянин Молдови, намагався перетнути  кордон в обхід пункту пропуску «Нові Яриловичі» не просто так. Адже у цей самий день молдованина у зв’язку із забороною в’їзду на територію Білорусь не пропустили білоруські  прикордонники. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси