На Луганщині затримали 2,5 тонни сиру та електронні прилади, які використовуються в охоронних системах

НАЗАД
29 березня 2016 10:44

Вантаж сиру вартістю близько 500 тисяч гривень затримали на Луганщині прикордонники Луганського загону спільно з представниками фіскальної служби. В районі населеного пункту Муратове, що в Новоайдарському

Вантаж сиру вартістю близько 500 тисяч гривень затримали на Луганщині прикордонники Луганського загону спільно з представниками фіскальної служби. В районі населеного пункту Муратове, що в Новоайдарському районі, міжвідомча група зупинила для перевірки автомобіль марки «JAC». У ході огляду транспортного засобу було виявлено вантаж сиру вагою 2,5 тонни. Водій, громадянин України, не зміг надати жодних відповідних документів на нього. По даному факту були складені адміністративні документи.

Ще одну автівку з вантажем електронних приладів співробітники Держприкордонслужби затримали спільно з співробітниками СБУ, представниками фіскальної служби та військовослужбовцями ЗСУ. Зупинили транспортний засіб «ВАЗ» поблизу річки Сіверський Донець в районі населеного пункту Лобачеве, що неподалік від лінії зіткнення. Під час перевірки автомобіля оглядова група виявила в ній 6 ящиків з електронними приладами, які використовуються в охоронних системах. Наразі вантаж вартістю майже 80 тисяч гривень передали у фіскальну службу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси