На Луганщині прикордонники затримали вантажі сількогосподарської техніки,біодобавки для тварин та соняшникове насіння

НАЗАД
12 лютого 2016 12:18

Велику кількість товарів затримали учора прикордонники Луганського загону неподалік лінії розмежування.   

 

Велику кількість товарів затримали учора прикордонники Луганського загону неподалік лінії розмежування.   

Вантаж навісної сільськогосподарської техніки прикордонники затримали на контрольному посту «Щастя». Культиватор та запчастини на суму 230 тисяч гривень, які українець перевозив «КамАЗом»  без документів,  передали ДФСУ для прийняття подальших правових рішень.

На контрольному посту «Новоайдар» прикордонний наряд  зупинив «Фольксваген» під керуванням громадянина України. Чоловік перевозив 3 тонни біодобавок для тварин на 55 тисяч гривень.  А на околиці н.п. Станиця-Луганська міжвідомчою мобільною групою, до складу якої також входять прикордонники, був перевірений автомобіль «Вольво». Українець віз понад 32,5 тонн насіння соняшника без відповідних документів. Сума оцінки товару склала 150 тисяч гривень. 

Прикордонний наряд відділу «Трьохізбенка» на березі р. Сіверський Донець затримав автомобіль «ВАЗ». Автівкою чоловік намагався перемістити на підконтрольну бойовикам територію півтонни м’яса на 50 тисяч гривень.    

Також на напрямку н.п. Золоте затримано українця з вантажем шкіряного взуття на загальну суму 20 тисяч гривень. Громадянина та товар передали співробітникам поліції в Луганській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси