На Луганщині прикордонники затримали чоловіка з марихуаною

НАЗАД
19 березня 2013 12:24

53-річного українця,  який  намагався незаконно потрапити на територію Росії з двома пакунками наркотичного «зілля», затримали прикордонники відділу «Марків

 

53-річного українця,  який  намагався незаконно потрапити на територію Росії з двома пакунками наркотичного «зілля», затримали прикордонники відділу «Марківка» Луганського загону.  Чоловіка правоохоронці зупинили за кілька метрів  від державного кордону. Під час перевірки у затриманого були виявлені пакунки з наркотиками вагою понад  30 грамів, попередньо марихуаною.

За даним фактом негайно було проінформовано співробітників СБУ для прийняття рішення відповідно до вимог нового КПК України. Всього з початку року прикордонники Луганського загону вилучили майже 14,5 кілограмів наркотиків.

Варто зазначити, що контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів  є злочином, відповідальність за який  передбачено статтею 305 КК України та карається позбавленням волі на строк від 3 до 8  років з конфіскацією майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси