На Луганщині прикордонники за допомогою спеціального обладнання виявили два підпільні трубопроводи

НАЗАД
19 березня 2013 11:36

 

Два підпільні трубопроводи для перекачування паливно-мастильних матеріалів виявили на Луганщині у минулі вихідні прикордонники відділу «Краснодон». &

 

Два підпільні трубопроводи для перекачування паливно-мастильних матеріалів виявили на Луганщині у минулі вихідні прикордонники відділу «Краснодон». Підземні комунікації правоохоронці знайшли за допомогою спеціального геологічного обладнання. 

У ході сканування ґрунту за 20 метрів від державного кордону було виявлено пластикову трубу діаметром 7 сантиметрів. Вела вона до  українського селища Нижня Герасимівка. Згодом співробітники Держприкордонслужби разом з представниками  МВС, СБУ та податкової знайшли місце куди виходила комунікація. На самій же території одного з помешкань знаходилися 2 пусті ємності об’ємом 30 метрів кубічних. Ще один трубопровід та три ємності загальним об’ємом 35 метрів кубічних  правоохоронці відшукали наступного дня в цьому ж селищі. Наразі трубопроводи прикордонники демонтували та встановлюються особи, які причетні до протиправної діяльності.

Окрім підпільних «нафтогонів» прикордонники відділу «Мілове» Луганського загону затримали українця, який переніс із Росії каністри з пальним. Чоловіка зупинили за 5 метрів від кордону. Загалом українець прихопив 90 літрів дизпалива, яке хотів реалізувати в Україні.     

Зазначимо, що з початку року співробітники Луганського прикордонного загону знайшли та знищили 13 трубопроводів для перекачування пального. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси