На Луганщині прикордонники демонтували трубопроводи та комунікації, що вели до баз накопичення

НАЗАД
30 березня 2016 14:47

Як уже повідомлялося, нещодавно прикордонники Луганського загону спільно з представниками ДФС та СБУ  в рамках проведення спеціальних заходів в районі Мілового виявили трубопровід. Його вдалося ві

Як уже повідомлялося, нещодавно прикордонники Луганського загону спільно з представниками ДФС та СБУ  в рамках проведення спеціальних заходів в районі Мілового виявили трубопровід. Його вдалося відшукати на відстані 300 метрів від лінії кордону за допомогою георадару на глибині понад 2 метрів. Також під час перевірки ще двох ділянок в населеному пункті Мілове та в селищі Великоцьк Луганської області було виявлено дві бази накопичення. У кількох ємностях, що знаходились на їх території, було понад 25 тонн дизельного пального. Крім того виявлено залиту водою яму з характерним запахом дизельного пального. За наявною інформацією, тут також знаходиться трубопровід, що використовувався для перекачування пального.

Далі мобільною групою прикордонників з використанням георадару розпочалися подальші заходи дослідження ділянки, де був виявлений трубопровід, та спільно із взаємодіючими органами проводяться інженерні роботи щодо його демонтажу з подальшим знищенням.

В даний час на одній із ділянок за допомогою екскаватора частину трубопроводу відкопано і демонтовано. Заходи по його знищенню тривають. А на виявлених базах накопичення паливно-мастильних матеріалів знищуються облаштовані комунікації, до яких були підведені трубопроводи.

Відмітимо, що минулого року прикордонники Луганського загону спільно із взаємодіючими органами виявили та демонтували 8 місць накопичення та 11 трубопроводів.

Відгуки та коментарі

Елена
17 квiтня 2016 00:17

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси