На Луганщині попереджено дві спроби облаштування підпільних трубопроводів

НАЗАД
01 липня 2013 11:58

Спробу облаштування підпільного «нафтогону» припинили минулої суботи на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон»  спільно з співробітниками СБУ, МВС та М

Спробу облаштування підпільного «нафтогону» припинили минулої суботи на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон»  спільно з співробітниками СБУ, МВС та Міністерства доходів і зборів.

Трубопровід діаметром 110 мм, прокладений неподалік від державного кордону вдалося виявити за ознаками характерного просідання ґрунту. Згодом було встановлено, що підпільні комунікації вели від держрубежу до огородженої залізним парканом території на околиці села Ізварине Краснодонського району. Під час перевірки території міжвідомчою групою було виявлено дві цистерни ємністю по 50 куб.м. Проте скористатися трубопроводом та базою накопичення пального порушники не встигли, про що свідчила відсутність характерного запаху пального.

Ще один трубопровід діаметром 90 мм та протяжністю близько 1 кілометра тієї ж доби виявили правоохоронці відділу «Свердловськ» спільно з співробітниками СБУ, МВС та Міністерства доходів і зборів неподалік від міста Червонопартизанськ Свердловського району.

Наразі розпочато знищення підпільних комунікацій та проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси