На Луганщині перемістити товар через кордон намагався українець та росіянин

НАЗАД
17 лютого 2014 14:03

Двох правопорушників з товарами народного споживання затримали прикордонники відділу «Краснодон» Луганського загону у минулу  п’ятницю та суботу. Одного з порушників

Двох правопорушників з товарами народного споживання затримали прикордонники відділу «Краснодон» Луганського загону у минулу  п’ятницю та суботу.

 Одного з порушників помітили неподалік населеного пункту Верхня Герасимівка. Чоловіка, який намагався перенести через кордон мішки та сумки, зупинили за 10 метрів від кордону. У пакунках  35-річний громадянин України ніс у сусідню країну 359  жіночих та чоловічих курток, штанів тощо.  Сума оцінки товару склала  майже 77 тисяч гривень.

На цій же ділянці кордону правоохоронці Луганського загону затримали громадянин Росії.  Росіянин  автомобілем «Нива»  перевозив через кордон соняшникове насіння.  Всього в автомобілі 20-річний росіянин віз  300 кілограмів насіння. Товар оцінили у 3,5 тисячі гривень.

Стосовно українця та росіянина складено протоколи про адміністративні правопорушення. Товар та автомобіль вилучили і передали працівникам Міністерства доходів та зборів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси