На Луганщині лише в одному населеному пункті знайшли декілька трубопроводів та місць накопичення пального

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:20

Продовжуючи системну роботу з виявлення місць накопичення паливно-мастильних матеріалів та пластикових комунікацій, що прокладаються під землею, прикордонники спільно зі співробітниками СБУ, МВС та Міндохо

Продовжуючи системну роботу з виявлення місць накопичення паливно-мастильних матеріалів та пластикових комунікацій, що прокладаються під землею, прикордонники спільно зі співробітниками СБУ, МВС та Міндоходів виявили учора три об’єкти накопичення нафтопродуктів.

Спочатку, в ході перевірки лінії держрубежу, дільничний інспектор прикордонної служби на березі річки Кам’янка знайшов дві пластикові труби. Спільна міжвідомча група, відкопавши підпільні комунікації екскаватором, встановила, що ведуть вони на два подвір’я покинутих помешкань українського населеного пункту Нижня Герасимівка. Невдовзі, перевіряючи прилеглу територію, правоохоронці знайшли ще один «нафтогін», який також підходив до чергового покинутого подвір’я. Всього міжвідомча група на території трьох будинків, де незаконно накопичувалося пальне, знайшла дві ємності, що були закопані в землю, насос для перекачки та 19 тонн рідини з характерним запахом дизпалива. Всі трубопроводи були демонтовані.

По даному факту проінформовано російських прикордонників та встановлюються особи, які причетні до протиправної діяльності.

Загалом на цій ділянці кордону з початку року співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими правоохоронними та компетентними органами виявили близько 30 трубопроводів та баз накопичення пального.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси