На Львівщині у двох пунктах пропуску прикордонники вилучили зброю та боєприпаси

НАЗАД
01 жовтня 2015 12:10

Учора в пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону виявили 80 бойових набоїв калібру 7,62 мм. Під час заходів контролю на автомобіль «Нісса

Учора в пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону виявили 80 бойових набоїв калібру 7,62 мм.

Під час заходів контролю на автомобіль «Ніссан» спрацював натренований на пошук зброї службовий собака Чок. В ході подальшої перевірки з-під сидіння авто прикордонники дістали пачки з набоями. Житель Рівненщини, 47-річний водій автомобіля, був щиро здивований такою знахідкою прикордонників та в подальшому повідомив, що набої йому нібито не належать.  

Набої у громадянина вилучено. По факту виявлення ознак кримінального правопорушення були викликані слідчі органів внутрішніх справ та Служби безпеки України.

А прикордонники Львівського загону виявили у пункті пропуску «Угринів» пневматичний пістолет «КРОСМАН-31» та 200 набоїв до нього. Українець сховав їх в конструктивні порожнини автомобіля марки «Сітроен», яким їхав до Польщі. Варто зауважити, що  в цьому випадку зброю, яку в подальшому правоохоронці вилучили, також «винюхав» службовий собака.  Про знахідку проінформовано співробітників міліції.

Загалом протягом цього року прикордонники Західного регіонального управління у взаємодії з правоохоронними органами виявили 282 одиниці зброї та 3821 одиницю боєприпасів. 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси