На Львівщині відбувся 7-й зліт юних друзів прикордонників

НАЗАД
11 червня 2015 09:57

Нещодавно у Львівському прикордонному загоні відбувся 7-й зліт юних друзів прикордонників.  До відділу прикордонної служби «Рава – Руська» на змагання прибули 90 учні

Нещодавно у Львівському прикордонному загоні відбувся 7-й зліт юних друзів прикордонників.  До відділу прикордонної служби «Рава – Руська» на змагання прибули 90 учнів восьми шкіл Львівщини.

Гостями заходу були методист відділу освіти Жовківської  районної державної адміністрації Омелян Боровець, директор Рава-Руського міського будинку дитячої і юнацької творчості Любов Товарянська, методист Рава-Руського міського будинку дитячої і юнацької творчості Світлана Новоселова, президент вело-туризму «Рава» Ігор Чобіт та багато інших.

Прикордонники підготували для своїх юних друзів дванадцять випробувань: на фізичну витривалість (підтягування на перекладині, віджимання); тестування навичок з  військово-прикладних знань та умінь (розбирання, збирання автомата "АК – 74", метання навчальної гранати, стрільба з пневматичної гвинтівки) та  слідознавство, вправи на уважність і запам’ятовування тощо.

Змагання були  веселими та запеклими, адже кожен хотів перемогти.

Логічним підсумком змагань стало нагородження переможців, яке провів заступник начальника відділу прикордонної служби з персоналу капітан Олександр Мацелко.

Після невеличкої гостини і завершальних урочистостей діти, стомлені, але щасливі, залишали кордон у надії, що обов’язково не раз повернуться сюди.  І, можливо, через багато років уже справжніми прикордонниками. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси