На Львівщині прикордонники затримали марокканця, який хотів через Польщу потрапити в Італію

НАЗАД
21 червня 2016 11:41

Прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону учора вранці затримали громадянина Королівства Марокко, який в обхід пункту пропуску намагався незаконно перейти кордон з Польщею.&l

Прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону учора вранці затримали громадянина Королівства Марокко, який в обхід пункту пропуску намагався незаконно перейти кордон з Польщею.

Чоловіка затримала група реагування підрозділу за інформацією місцевих жителів смт Краковець, що на Львівщині. Останні повідомили дільничного інспектора прикордонної служби про появу невідомого в селищі. Затриманим виявився 19-річний марокканець без документів, що посвідчують особу.  Юнак спершу назвався громадянином Сирії на ім’я Азіз, таким чином розраховуючи видати себе за біженця. Згодом чоловік зізнався, що законним шляхом за дійсним паспортним документом Королівства Марокко декілька днів тому прилетів в Україну, а далі через Львів дістався прикордоння й розраховував пішки перетнути українсько-польський кордон, аби потім потрапити в Італію.

Громадянина було затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи та обставин правопорушення. За спробу незаконного порушення державного кордону України складено документи справи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси