На Львівщині прикордонники відвідали Нерукотворний образ Ісуса Христа з Ватикану

НАЗАД
16 лютого 2015 17:25

Із 30 січня Львів перетворився на місце паломництва вірян зі всіх куточків України. Адже сюди з особистої захристії Папи Римського привезли унікальну реліквію – оригінал Нерукотворного образа Ісу

Із 30 січня Львів перетворився на місце паломництва вірян зі всіх куточків України. Адже сюди з особистої захристії Папи Римського привезли унікальну реліквію – оригінал Нерукотворного образа Ісуса Христа.

Святиня виставлена для привселюдного почитання у Архикатедральному соборі Святого Юра. Кілька тисяч вірян щодня прибувають до собора, щоб вшанувати одну з найдавніший християнських святинь. Люди прагнуть зцілення і просять миру. Нерукотворний образ Ісуса Христа – унікальна реліквія часів земного життя Ісуса Христа, який взяв особисто в руки цей обрус і притулив до свого обличчя.

Прикордонникам Західного регіонального управління також випала нагода відвідати одну з найвеличніших святинь християнства та помолитися за мир і спокій у нашій державі.  Тут  побували прикордонники оперативно-бойових  комендатур, а саме військовослужбовці із Чопа та Великих Мостів, які поверталися із зони АТО. Вони мали можливість подякувати Богові за щасливе повернення додому.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси