На Львівщині прикордонники-строковики присягнули на вірність українському народові

НАЗАД
12 червня 2016 15:38

Сьогодні у Кінологічному навчальному центрі Великих Мостів, що на Львівщині, перші 301 строковик-прикордонник присягнули на вірність українському народові.

 

Сьогодні у Кінологічному навчальному центрі Великих Мостів, що на Львівщині, перші 301 строковик-прикордонник присягнули на вірність українському народові.

У заході взяли участь керівництво Західного регіонального управління та органів охорони державного кордону, обласної державної адміністрації, міста Львова, районних адміністрацій та ветерани-прикордонники. Також долучилися до урочистостей батьки та близькі родичі строковиків, які приїхали з Львівської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Волинської, Вінницької, Харківської, Черкаської, Хмельницької, Херсонської, Київської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Одним з перших прикордонників привітав начальник центру полковник Валерій Мошора, який побажав своїм підлеглим щасливої долі та зазначив, що «В житті кожної людини є багато видатних подій, а в житті військового значне місце займає день складання присяги на вірність Батьківщині».

Від імені всіх матерів виступила з привітальною промовою мати прикордонника Тамара Кокозей, а курсант навчального батальйону підготовки кінологів-солдат Андрій Заремба від імені своїх побратимів пообіцяв дотримуватись Військової присяги, за будь-яких умов.

Серед призовників у кожного – своя доля: у декого вже є сім’я, багато хлопців з вищою освітою, а є і ті, хто просто досяг призивного віку. Проте усіх їх об’єднує бажання служити у лавах охоронців кордону.
Після урочистостей гості мали можливість ознайомитися із матеріально-технічною базою навчального центру, побачити, в яких умовах проживатимуть та проходитимуть службу їхні сини та чоловіки.

Вже за кілька днів прикордонне поповнення приступить до виконання завдань з охорони державного кордону.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси