На Львівщині прикордонники припинили спробу незаконного переміщення через кордон майже 5,5 тисяч пачок сигарет (ВІДЕО)

НАЗАД
27 червня 2016 12:58

Близько 4,5 тисяч пачок сигарет, які наш співвітчизник намагався приховано перемістити до Польщі виявили сьогодні вранці в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону спіл

Близько 4,5 тисяч пачок сигарет, які наш співвітчизник намагався приховано перемістити до Польщі виявили сьогодні вранці в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону спільно з представниками фіскальної служби. Під час проведення поглибленого огляду мікроавтобусу «Мерседес» прикордонники разом з працівниками митниці знайшли під боковою обшивкою кузова, в стелі та дверцятах значну партію контрабандних сигарет.  Загалом в конструктивних особливостях автомобіля було виявлено 4,5 тисяч пачок сигарет марки «LM», «PALL MALL», «LD» та «Marlboro». Водієм виявився громадянин України, 1966 року народження, який прямував до Польщі.

Ще понад 900 пачок прикордонники Львівського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили вчора у пункті пропуску «Рава-Руська». В ході перевірки вантажного автомобіля «Даф» під керуванням громадянина Румунії у двох запасних колесах було виявлено заховані цигарки. Загалом було вилучено 920 пачок сигарет "Winston blue" на суму понад 23 тисячі гривень. Виявлені тютюнові вироби передали представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси