На Львівщині прикордонник «попався» на хабарі у розмірі 200 доларів США

НАЗАД
09 лютого 2016 18:45

В Державній прикордонній службі України продовжуються масштабні заходи направлені на викорінення корупції серед персоналу прикордонного відомства

В Державній прикордонній службі України продовжуються масштабні заходи направлені на викорінення корупції серед персоналу прикордонного відомства. Так сьогодні,  співробітниками УСБУ у Львівській області спільно із підрозділом внутрішньої безпеки Держприкордонслужби та співробітниками військової прокуратури, в рамках кримінального провадження зафіксовано  факт вимагання та отримання прикордонником Мостиського загону неправомірної вигоди у розмірі 200 доларів США. Кошти військовослужбовець отримав за безперешкодне ввезення на територію України транспортних засобів з Республіки Польща. Наразі по даному факту тривають слідчі дії.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, впливати на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуватися і одразу телефонувати на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси