На Львівщині за спробу порушення державного кордону затримали двох громадян Молдови

НАЗАД
15 лютого 2016 11:38

Учора в селі Шегині Львівської області, що неподалік українсько-польського кордону, військовослужбовці затримали двох громадян Республіки Молдова, які поза пунктом пропуску намагались дістатися до сусідньо

Учора в селі Шегині Львівської області, що неподалік українсько-польського кордону, військовослужбовці затримали двох громадян Республіки Молдова, які поза пунктом пропуску намагались дістатися до сусідньої країни.

Прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону отримали випереджувальну інформацію від мешканців села про двох невідомих, які спочатку з’явилися на автобусній станції, а потім попрямували в бік кордону.  Група реагування  наздогнала порушників, котрі саме намагалися подолати загороджувальний паркан. Порушниками виявились громадяни Республіки Молдова 1977 та 1994 років народження.

В ході бесіди з’ясувалось, що громадяни хотіли перейти кордон пішки поза пунктом пропуску, оскільки не мали належних документів, а далі планували дістатися до Німеччини для працевлаштування.

Обох чоловіків було затримано в адміністративному порядку, рішення стосовно їх відповідальності  визначить суд.

Зазначимо, що відповідно до частини 2 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» на порушників накладається  штраф у вигляді від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожному (3400-8500 грн.). 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси