На Львівщині затримано нечистих на руку прикордонників

НАЗАД
27 квiтня 2017 13:11

Державна прикордонна служба рішуче протидіє корупційним проявам та ламає схеми, які вибудувані нечистими на руку прикордонниками.

Державна прикордонна служба рішуче протидіє корупційним проявам та ламає схеми, які вибудувані нечистими на руку прикордонниками. Так,  в ході спільних заходів офіцерів внутрішньої та власної безпеки Західного регіонального управління у взаємодії з представниками військової прокуратури Західного регіону та СБУ таких хабарників було викрито на Львівщині.

На підставі ухвали Шевченківського районного  суду м. Львів  було зупинено автомобіль, в якому зміна прикордонних нарядів Мостиського загону прямувала з пункту пропуску до підрозділу. У кишенях військовослужбовців виявлено кошти, з яких 100 доларів США та 500 гривень світились під ультрафіолетом. Крім того, в ході проведення обшуку в салоні автомобіля виявлено 3500 гривень, які також світилися під ультрафіолетом.

Двом затриманим військовослужбовцям оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України в рамках кримінального провадження(одержання хабара).

Наразі прикордонники, які підозрюються у  хабарництві  відсторонені від виконання службових обов’язків. По даному факту призначено службове розслідування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси