На Львівщині відбулася церемонія передачі повноважень командувача канадської операції UNIFIER

НАЗАД
01 жовтня 2021 11:38

Від командувача 11-ї ротації UNIFIER підполковника Мелані Лейк відповідні повноваження перейшли до командувача 12-ї ротації підполковника Люка-Фредеріка Жюльбера.

На церемонії також була присутня група офіцерів Адміністрації Держприкордонслужби на чолі з директором Департаменту персоналу.

Прикордонне відомство України нарощує співпрацю з місією UNIFIER. Цього року опрацьовано ряд питань щодо надання допомоги в колективній підготовці захисників українського рубежу, проведенні тренінгів та курсів із залученням інструкторів з країн НАТО та за стандартами Північноатлантичного альянсу. Наразі вивчається питання щодо введення в склад Місії UNIFIER окремого офіцера, який координуватиме співпрацю з Державної прикордонною службою України та Національною гвардією України.

Церемонія передачі повноважень командувача операції UNIFIER відбулася на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Засвідчив передачу повноважень відповідальний офіцер, заступник командувача командування об’єднаних операцій Канади генерал-майор Сеймур.

Зазначимо, що Операція Unifier – це внесок Збройних Сил Канади у безпеку України. Навчальна місія здійснюється у межах Багатонаціонального об’єднаного комітету, до якого входять Україна, США, Канада, Велика Британія, Польща, Литва, Швеція й Данія. Канада приєдналася до комітету в січні 2015 року.

Фото: Арміяinform

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси