На Львівщині в рамках спільного проекту NATO-UNODC стартував тренінг з протидії незаконному обігу наркотиків

НАЗАД
21 серпня 2018 13:57

Протидія незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів є одним з пріоритетних напрямів діяльності Державної прикордонної служби.

20 серпня на базі Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України, що знаходиться у м. Великі Мости, розпочався тренінг з протидії незаконному обігу наркотиків, який буде тривати до 29 серпня.

Такі навчання проводяться рамках спільного проекту по підготовці фахівців з боротьби проти наркотиків, який запровадила НАТО разом із Бюро ООН з протидії наркотикам і злочинності (UNODC) з початку 2016 року.

Зазначимо, що цього року Україна вдруге бере участь в таких навчаннях. Обмінюватись досвідом та налагоджувати співпрацю прибули 5 представників міністерства внутрішніх справ та митних служб країн Центральної Азії, а саме - Казахстану, Киргизстану, Узбекистану.

Навчальний захід проводиться з метою вдосконалення знань, умінь та навиків у використанні службових собак з протидії незаконному обігу наркотичних речовин.

В ході проведення заходу представники закордонних делегацій ознайомилися з організацією навчального процесу з підготовки спеціалістів-кінологів з службовими собаками в Кінологічному навчальному центрі та особливостями використання службових собак пунктах пропуску через державний кордон на базі відділу прикордонної служби «Рава-Руська», аеропорту «Львів» і «Мостиська залізнична станція».

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси