На Львівщині у пункті пропуску прикордонники виявили у причепі до вантажівки та мікроавтобусі 2,7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
10 березня 2017 09:57

У пункті пропуску «Краковець», через переобладнання для перевезення тютюнової контрабанди, було вилучено причеп до вантажівки та мікроавтобус.

У пункті пропуску «Краковець», через переобладнання для перевезення тютюнової контрабанди, було вилучено причеп до вантажівки та мікроавтобус.

У першому випадку цигарки за кордон віз  41-річний громадянин Румунії у власному мікроавтобусі марки «Мерседес». Для цього він обладнав автомобіль декількома тайниками, в які сховав у загальній кількості 1520 пачкок сигарет з українськими акцизними марками. Однак в ході спільного прикордонно-митного поглибленого огляду автівки контрабанду було виявлено та вилучено. Крім сигарет чоловік позбувся і свого транспортного засобу марки «Мерседес»  2003 року випуску.

Іншу тютюнову контрабанду знайшли у причепі вантажного автомобіля марки «Сканія», яким керував 33-річний громадянин Польщі. Цигарки було сховано у тайнику в підлозі напівпричепа, доступ до якого став можливим після демонтажу покриття. Всього з тайника прикордонники та працівники митниці дістали майже 1265 пачок курива, також вилучено і напівпричіп марки «SCHMITS».

Впродовж двох місяців 2017 року це вже 26 випадок не допущення переміщення контрабанди сигарет загальною кількістю понад 23,2 тисячі пачок, які виявили на кордоні в пунктах пропуску прикордонники Мостиського загону.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси