На Львівщині школярі завітали в гості до прикордонників

НАЗАД
27 вересня 2016 15:14

Сьогодні до прикордонників завітали в гості учні середньої загально-освітньої школи №63 міста Львів, щоб ознайомитися з особливостями військової служби та привітати охоронців кордону із наступаючим святом -Днем захисника України.

Сьогодні до прикордонників завітали в гості учні середньої загально-освітньої школи №63 міста Львів, щоб ознайомитися з особливостями  військової служби та привітати охоронців кордону із  наступаючим святом -Днем захисника України.

Прикордонники організували для дітей багато цікавих заходів, в тому числі відвідування музею та ознайомлення з озброєнням та технікою, що використовується під час несення служби. Звичайно ж не обійшлось і без чотирилапих помічників, які показали усю майстерність в охороні державного кордону та викликали шквал позитиву серед школярів.

Також дітей прийняли у клуб «Юні друзі прикордонників» та  подарували зелені  галстуки. Зустріч школярів з захисниками кордонів  залишила багато нових і приємних вражень і найголовніше море позитивних емоцій. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси