На Львівщині прикордонники взяли участь у благодійному турнірі з футболу на підтримку ЗСУ

НАЗАД
19 вересня 2022 15:01

Цими вихідними у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича відбувся благодійний турнір з футболу, організаторами якого виступили Українська Асоціація футболу та футбольний клуб «Рух».

У турнірі взяли участь представники восьми професій, долучились й прикордонники Львівського загону. Метою даного заходу було зібрати кошти для Збройних Сил України.

«Основна наша мета – це підтримати наших військових, які захищають нашу Батьківщину та борються за нашу незалежність. Тому ми проводимо ці благодійні турніри, щоб наші захисники знали, що ми завжди підтримуємо їх не тільки морально та духовно, але й матеріально. Хочу щиро висловити подяку усім, хто сьогодні долучився до благодійного турніру», - зазначив Михайло Донгалевський, співорганізатор турніру.

Впродовж усього турніру панувала атмосфера справжнього спортивного свята, а блага мета додавала максимальної відповідальності та мотивації кожному з учасників.

У фіналі команда охоронців кордону стала переможцем та посіла почесне перше місце. А прикордонник Іван Іваночко став кращим воротарем турніру.

Завдяки благодійним внескам організаторам вдалося зібрати близько 30 тисяч гривень. 

Вдячні командам, присутнім вболівальникам та усім тим, хто став частиною цієї події.

Разом переможемо! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси