На Львівщині прикордонники вдосконалювали знання з перевірки документів та виявлення підробок

НАЗАД
20 серпня 2021 09:35

Фальшувальники паспортних документів не сплять. Дедалі майстерніше вони підробляють паспорти, ID-картки тощо, аби реалізувати свої підробки за чималі кошти тим, хто у пошуках «кращого» життя.

Тому прикордонники повинні постійно поповнювати знання в цій сфері, щоб завжди бути обізнаними щодо «новинок» зі світу підробок документів. Важливим фактором у здобутті таких знань – є участь у спільних з міжнародними експертами тренінгах. 

Зокрема днями, на базі відділу «Рава-Руська» з залученням експертів Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби спільно з представниками Посольства США та персоналом Львівського загону відбувся курс мультиплікації з протидії використанню підроблених документів в сучасних умовах.

Під час тренінгу міжнародні експерти ділилися досвідом щодо захисту паспортних документів. Захід було спрямовано на підвищення професійного рівня інспекторів прикордонної служби, удосконалення своїх навичок та знань щодо перевірки документів у осіб, які перетинають державний кордон. Також під час тренінгу учасники мали змогу на практиці вивчити, як розпізнавати  елементи захисту та підробок документів з використанням технічних засобів паспортного контролю.

Увесь персонал впорався на відмінно з практичними заняттями. Із завершенням тренінгу учасники отримали відповідні сертифікати.

Нагадаємо, що починаючи з 1991 року фахівці паспортного контролю виявили більше 24,8 тисячі підроблених паспортів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси