На Львівщині прикордонники та поліцейські затримали узбека, який організував переміщення нелегалів

НАЗАД
30 березня 2017 09:59

Двох громадян Афганістану, двох громадянок України за спробу незаконного перетину державного кордону та одного громадянина Узбекистану за підозрою в організації їх незаконного переміщення через кодон затримали учора ввечері співробітники Держприкордонслуж

Двох громадян Афганістану, двох громадянок України за спробу незаконного перетину державного кордону та одного громадянина Узбекистану за підозрою в організації їх незаконного переміщення через кодон затримали учора ввечері співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції на Львівщині.

Спочатку в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби прикордонний наряд відділу «Рава-Руська» Львівського загону спільно з оперативниками виявили біля кордону групу осіб.  Чотирьох невідомих - 2 громадян Афганістану та 2 громадянок України, спинили за кілька сотень метрів від держрубежу під час спроби подолання загороджувального паркану. 

В ході подальших оперативних заходів спільно зі співробітниками Нацполіції затримано ще й 1 громадянина Узбекистану, який, можливо, причетний до організації їх незаконного переміщення через кордон.  

Затриманих доставлено у відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів.

Стосовно  громадянина Узбекистану  до відділу поліції у Львівський області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального порушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через кордон України». Матеріали справи для прийняття правового рішення направлено до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси