На Львівщині переправнику осіб через державний кордон оголошено підозру

НАЗАД
26 грудня 2023 10:00

Місцевому жителю Львівщини, який організував схему з незаконного переправлення осіб через кордон, оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ.

Як встановили правоохоронці, переправник зі своїми спільниками зголосилися за грошову винагороду перевести з України до Польщі чотирьох чоловіків призовного віку.

Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Львівського прикордонного загону спільно зі слідчими Самбірського відділу поліції ГУНП у Львівській області провели санкціоновані обшуки в домоволодіннях зловмисників. У місцях їх проживання вилучили мобільні телефони, чорнові записи та два транспортні засоби. Заходи проводилися за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури.

Слідчі повідомили фігуранту справи про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Суд обрав організатору незаконної схеми запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі майже 540 тис. грн. Досудове розслідування триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси