На Луганщині затримано місцевого жителя, який намагався підкупити прикордонника

НАЗАД
19 листопада 2021 11:04

Громадянин України намагався організувати оборудку з переміщення товарів через українсько-російський кордон.

Спочатку чоловік почав створювати маніпуляції та тиснути на прикордонників, а коли йому це вдалося, спробував підкупити охоронців кордону.

За сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон на ділянці відповідальності «Білолуцьк» товарів народного споживання громадянин України запропонував та надав 300 доларів США. Однак задум чоловіка не   вдався -  фігуранта справи затримано під час наданням неправомірної вигоди військовослужбовцю згідно ст. 208 КПК України. 

Крім того, в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369 КК України, громадянину України повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття та затримання правопорушника проводились співробітниками ВВВБ по Луганському прикордонному загону ГВВВБ «Схід» спільно з оперативними співробітниками Луганського загону та СУ ГУНП в Луганській області, за процесуального керівництва Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси