На Луганщині за незаконне переміщення товарів через кордон організатору корупційної схеми оголошено про підозру

НАЗАД
11 грудня 2020 10:38

Злочинна «історія» громадянина, який намагався налагодити канал для переміщення товарів через українсько-російський кордон розпочалася ще у вересні цього року.

Правоохоронцями було задокументовано факт пропозиції надати неправомірну винагороду прикордоннику відділу «Красна Талівка» за сприяння у незаконному переміщенні товарів в Україну. 

Як результат, військовослужбовець від неправомірної винагороди відмовився, а щодо громадянина було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

У минулому місяці чергова спроба українця «домовитися» із прикордонниками зазнала фіаско. Цього разу вартість товару, який мали переправити через державний кордон чоловіки оцінили у 6 тисяч гривень. Даний факт спроби підкупу було задокументовано та долучено до матеріалів кримінального провадження.

Під час спроби незаконного переміщення товарів злочинним діям чоловіків завадила міжвідомча група у складі офіцерів внутрішньої та власної безпеки Луганського загону, слідчих Нацполіції за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури та відділу «С», які уже очікували на них на ймовірному напрямку порушення кордону та затримала зловмисників «на гарячому».

Так, учора в результаті реалізації матеріалів кримінального провадження співробітниками підрозділів внутрішньої та власної безпеки по Луганському прикордонному загону, спільно з іншими правоохоронцями оголошено підозру фігуранту кримінального провадження у вчинені злочину передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси