На Луганщині та Сумщині прикордонники виявили вантаж рогатої худоби та коней без відповідних документів на перевозку

НАЗАД
14 липня 2016 15:12

На Луганщині та Сумщині прикордонники учора запобігли спробам незаконного перевезення через кордон великої рогатої худоби та коней. Затримань такого роду, незаконне транспортування живого товару на ділянці українсько-російського кордону, останнім часом зн

На Луганщині та Сумщині прикордонники учора запобігли спробам незаконного перевезення через кордон великої рогатої худоби та коней. Затримань такого роду, незаконне транспортування живого товару на ділянці українсько-російського кордону, останнім часом значно побільшало та спостерігається системна активність. Тому для запобігання протиправній діяльності на даному напрямку співробітники прикордонного відомства впроваджують активні дії, що дозволяють ефективно протидіяти порушникам.

Прикордонники відділу «Біловодськ» Луганського загону затримали двох громадян України, які прямували автомобілем «Нива» в сторону кордону. Під час перевірки було встановлено, що товаро‑супровідних документів на велику рогату худобу, яка знаходилася в причепі, у громадян не було. Ще двох наших співвітчизників на вантажних автомобілях «Мерседес» затримали в Краснопільському районі військовослужбовці Сумського загону. Прикордонний наряд неподалік від кордону на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля зупинив два автомобіля Mercedes-Benz української реєстрації, якими громадяни України перевозили вантаж коней. Всього в автофургонах знаходилось 12 скакунів. Будь-які товаро-супровідні документи на живий товар у чоловіків були відсутні.

Наразі затримані автомобілі разом з вантажами передано компетентним органам для з’ясування обставин походження товару та законності знаходження його в контрольованому прикордонному районі.

Зазначимо, що з початку року охоронцями кордону Сумського загону у 15-ти  випадках попереджено спроби незаконного переміщення через українсько-російський кордон 53-х голів великої рогатої худоби, а в 5-ти випадках – 29-ти коней. Також в 14 випадках запобігли спробам незаконного транспортування 42 голів великої рогатої худоби прикордонники Луганського загону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси